background

Werkwijze

Offerte aanvragen

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor de dienst wat u nodig heeft. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor advies. De offerte zullen wij u netjes dezelfde dag nog toesturen. Onze offertes zijn een zwart-op-wit bevestiging voor de werkzaamheden wat wij verrichten.

Bevestiging geven

Heeft u verder geen vragen en bent u akkoord met de offerte dan kunt u deze bevestigen. Na het administratief verwerken van uw gegevens zullen wij de definitieve opdrachtbevestiging versturen. Hierna zullen wij een afspraak inplannen.

Opname

Afhankelijk van de dienst zullen wij een opname inplannen om het object te bekijken. Bij bouwgeleiding of een specifiek bouwkundig probleem zullen wij eerst o.a. bouwtekeningen, bouwbestek en offertes bestuderen. U ontmoet de bouwkundige of makelaar/taxateur voor de woning of bedrijfspand. Samen met de bouwkundig of makelaar/taxateur, aannemer, verkoper en/of verkopende makelaar inspecteert u visueel de bouwkundige staat van de woning of bedrijfspand, meestal van buiten naar binnen en van boven naar beneden. Tijdens de opname worden er fotos gemaakt. Indien bouwbegeleiding zullen wij tijdens de diverse stadiums aanwezig zijn, zoals bij het beton storten, plaatsen dak, tegelwerk, etc. Daarnaast worden er verschillende bouwvergaderingen ingepland.

Tijdens de opname maakt de bouwkundige of makelaar/taxateur gebruik van diverse hulpmiddelen en gereedschappen. Tijdens de opname kunt u vragen stellen aan de bouwkundige of makelaar/taxateur. De bouwkundige of makelaar/taxateur geeft u indien gewenst na de opname (zonder de verkopende makelaar en/of verkoper erbij) een korte toelichting.

Na de opname of bouwvergadering zal de bouwkundige een bouwkundig rapport opstellen. Zodra het rapport gereed is ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Na betaling kunt u daarna het rapport direct downloaden.

Keuring

o.a. aankoop, MJOP, oplevering,...

Lees verder


Taxatie

woningen en BOG

Lees verder


Energie

label, maatwerk, besparing

Lees verder


Onderhoud

(ver)bouw plannen?

Lees verder


Arno Korbijn
“Heeft u vragen of wilt u gratis advies over de koop, verkoop, (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00
Bel : 088-0034810
WhatsApp : 06-17484935