background

Over ons

BIJN.nl is een onafhankelijk landelijk adviesbureau in de vastgoedmarkt. Wij zijn een bedrijf dat innovatie en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Sinds onze oprichting in 2001 hebben wij ons gericht op het adviseren en begeleiden bij de aankoop, verkoop, (ver)bouwen of verhuizen van een woning of bedrijfspand. BIJN.nl biedt gemak en efficientie binnen het kopen, verkopen, verhuizen, verbouwen of onderhoud van uw woning of bedrijfspand. BIJN.nl is het aanspreekpunt voor alle diensten die worden aangeboden tijdens het proces. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van alle stappen die aan bod komen.


BIJN.nl is aangesloten bij verschillende instanties om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Instantie zijn, SERTUM (register voor bouwkundige), register taxateurs NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), Branche organisatie van Bouwkundige Inspectie Bureaus (BBI), taxateur en makelaarsbranchevereniging VastgoedPRO en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Wij werken met erkende IWI (Integraal Woning Inspecteur) bouwkundigen, en conform de richtlijnen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Onze bouwkundige rapporten voldoen aan de NTA8060 norm. Onze taxateurs voldoen aan alle richtlijnen, voorts worden wij erkend door alle financiële partijen.


Elke bouwkundig inspecteur bij BIJN.nl volgt de opleiding IWI (Integraal Woning Inspecteur), en hebben jaarlijks hun permanente educatie (PE punten), Ze hebben daarnaast vele jaren ervaring in de bouw, voordat ze worden aangenomen. Elk bouwkundig rapport wordt gevalideerd door middel van het 4 ogen principe. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd.


Jaarlijks helpen wij duizenden particulieren, makelaars en hypotheekadviseurs met een keuring, taxatie of energieadvies. Daarnaast vormen ook verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, architecten, bouwbedrijven, kerken en scholen tot onze klantenkring. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van allerlei diensten, waarbij vaak maatwerk advies een bepalende factor is.


Heeft u vragen over een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Keuring

o.a. aankoop, MJOP, oplevering,...

Lees verder


Taxatie

woningen en BOG

Lees verder


Energie

label, maatwerk, besparing

Lees verder


Onderhoud

(ver)bouw plannen?

Lees verder


Arno Korbijn
“Heeft u vragen of wilt u gratis advies over de koop, verkoop, (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00
Bel : 088-0034810
WhatsApp : 06-17484935