background

Advies

Bouwkundig advies kunnen wij geven op allerlei vlakken, wij zijn gespecialiseerd in het keuren en begeleiden van bouwkundige trajecten. Heeft u een specifieke vraag over bouwkundige zaken bel of mail ons gerust.

Bouwbegeleiding

De bouwbegeleiders van BIJN.nl hebben jarenlang ervaring in de bouw en kunnen u helpen bij het zoeken van een geschikte aannemer, offertes en tekeningen controleren of keuringen uitvoeren. De voordelen van een bouwbegeleiding zijn groot. Daarnaast is er veel minder kans op discussies met de aannemer omdat de bouwbegeleider de schakel is tussen u en de aannemer en dezelfde taal spreekt.


Verbouwingskosten

Bepaal met de verbouwingskosten indicatie snel en eenvoudig de kosten voor het verbouwen van een woning. Onze bouwkundige zal een begroting hiervoor opstellen.


Asbestmonster pakket

Alles wat u nodig heeft om vast te stellen of een materiaal in uw pand asbesthoudend is. In het pakket zit 1 analyse inbegrepen.


Heeft u vragen over een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Keuring

o.a. aankoop, MJOP, oplevering,...

Lees verder


Taxatie

woningen en BOG

Lees verder


Energie

label, maatwerk, besparing

Lees verder


Onderhoud

(ver)bouw plannen?

Lees verder


Arno Korbijn
“Heeft u vragen of wilt u gratis advies over de koop, verkoop, (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00
Bel : 088-0034810
WhatsApp : 06-17484935