background

Onderhoud

Wij kunnen u ontzorgen door de begeleiding en coördinatie van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand uit handen te nemen. Onderhoud van uw woning of bedrijfspand is een continu proces, wat start bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Er komt vaak veel bij kijken om het onderhoudstraject in goede banen te leiden. Wij hebben veel bouwkundige ervaring en staan in nauw contact met verschillende aannemers, schilders, dakdekkers etc. In het jaar dat er onderhoud dient te worden uitgevoerd volgens het MJOP, denk aan dakrenovaties, schilderwerkzaamheden, etc. kan BIJN.nl u ontzorgen.


Het schrijven van een werkomschrijving voor de onderhoudswerkzaamheden is hierbij essentieel. Alle werkzaamheden worden beschreven zodat de partijen een goede offerte kunnen uitbrengen. Nadat de partijen de offertes hebben opgesteld zullen wij deze beoordelen en advies uitbrengen. Advies zal niet alleen zijn op prijs, maar ook ervaring op andere projecten of tijdsplanning. Zodra het besluit is genomen zal onze bouwkundige de werkzaamheden ter plekke inspecteren of alles volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd. Getoetst wordt onder andere op bouwbesluit, NEN en BRL richtlijnen. Tevens wordt eventueel meer- en minderwerk bijgehouden. Indien alle werkzaamheden zijn afgerond zullen we de opleveringskeuring verzorgen met de aannemer en opdrachtgever.

Heeft u vragen over een van onze diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Keuring

o.a. aankoop, MJOP, oplevering,...

Lees verder


Taxatie

woningen en BOG

Lees verder


Energie

label, maatwerk, besparing

Lees verder


Onderhoud

(ver)bouw plannen?

Lees verder


Arno Korbijn
“Heeft u vragen of wilt u gratis advies over de koop, verkoop, (ver)bouw van uw woning of bedrijfspand. Neem dan contact met ons op.”
Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00
Bel : 088-0034810
WhatsApp : 06-17484935